Blog Archieven - Baldev Juweliers

 1. Baldev Juwelier op BNR Nieuwsradio

  Baldev Juwelier op BNR Nieuwsradio

  BNR

  Lees meer »
 2. 5- DELIGE DULHIN TROUW SET

  5- DELIGE DULHIN TROUW SET

  Gaat u binnenkort trouwen of wilt u een dulhin set cadeau geven? Dan bent u bij Baldev Juwelier in Amsterdam aan het juiste adres. Onze collectie bestaat uit prachtige, handgemaakte en exclusieve Indiase trouwsets.

  Lees meer »
 3. Mangalsutra

  Mangalsutra
  Een Mangalsutra is een traditionele Hindoe sieraad. Mangal-Sutra betekent “heilige-draad”. Tijdens het huwelijk bindt de bruidegom de Mangalsutra om de hals van de bruid als teken dat de vrouw nu getrouwd is. De vrouw houdt vervolgens de mangalsutra dagelijks aan. De Mangalsutra is het symbool van het huwelijk.
  Lees meer »
 4. Jhumka oorbellen

  Jhumka oorbellen

  Bij Baldev Juwelier Amsterdam vindt u een zeer grote collectie van Indiase oorbellen. Op de website ziet u niet alle modellen. De Jhumka is een traditionele oorbel die u terug vindt bij de Indiase juwelier.

  Lees meer »
 5. KARWA CHAUTH

  KARWA CHAUTH

  Een dag die bij ieder getrouwde Hindoestaanse vrouw bekend is, Karwa Chauth. De vrouw vast de hele dag en wenst hierbij voor een lang leven van haar echtgenoot en voor een gelukkig gehuwd leven samen.

  Lees meer »
 6. Ringmaat Bepalen

  Ringmaat Bepalen

  Uw ringmaat bepalen, hoe doet u dat?

  U kent uw ringmaat niet of wilt de ringmaat van uw partner stiekem bepalen – misschien omdat u haar/hem met een verlovingsring wilt verrassen? Wij laten u de mogelijkheden zien en presenteren een ringmaten tabel.

  Lees meer »
Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat