Over Baldev Juweliers

Baldev.nl is de onlinewinkel van Baldev Juwelier. In de onlinewinkel vindt u nieuwe horloges van merken zoals Orient, Prisma en Olympic, geschenken van Zilverstad, occasion horloges van merken als Rolex, Cartier, Breitling en ayurvedische edelstenen.

De gouden sieraden collectie wordt vooralsnog exclusief in de fysieke winkel aan de Eerste van Swindenstraat 1 te Amsterdam aangeboden.

Baldev Juweliers is een specialist Indiase en Surinaamse juwelier en goudsmid. U vindt bij ons in de zaak dan ook de meest uitgebreide collectie van Indiase sieraden.

Lees hier beneden meer over ons en onze geschiedenis!

Heeft u interesse in een sieraad of wilt u iets aan ons verkopen? Dan kunt u langs komen. Zo kunt u een sieraad ook in de winkel komen bekijken. Telefonisch of via mail kunt u natuurlijk ook met ons contact op nemen!.

De eerste Indiase juwelier in Nederland

Al vanaf 1977 actief

Baldev Juweliers is opgericht door dhr. Baldev Singh Dhuney in 1977. Dhr. B.S. Dhuney komt uit India en behoort tot een traditionele goudsmid familie. Hij heeft het vak uit huis van “vader tot zoon” geleerd.

Als echte vakman is hij in Nederland als eerste Indiase Juwelier begonnen. Baldev Juweliers heeft meerdere vestigingen gekend, maar is nu alleen actief op het adres Eerste van Swindenstraat 1, te Amsterdam.

Wij zijn bekend als de Indiase Juwelier voor traditionele sieraden van de beste kwaliteit. Ook vindt u bij ons traditionele surinaamse sieraden. Heeft u een speciale wens?

Juwelier Baldev is het adres om uw sieraden naar uw eigen wens te laten ontwerpen. Ons streven is onze klanten zo goed mogelijk persoonlijk van dienst te zijn. Wij streven onze diensten en sieraden tegen de scherpste prijs te leveren.

Wij zijn trots op onze opgebouwde klantengroep en hopen u erbij te mogen betrekken.

Contact Opnemen meteen bellen

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat