Kettingen

View as Grid List

Items 1-12 of 15 Products

Page
per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-12 of 15 Products

Page
per pagina
Set Descending Direction

De gouden ketting

Bent u op zoek naar een mooie gouden ketting? Dan heeft u de juiste pagina bereikt! Op deze pagina vindt u de Baldev Juweliers collectie gouden kettingen rangerende van 14 tot en met maar liefst 22 Karaat goud. Wanneer u speciale wensen heeft kan u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben een authentieke edelsmid in huis die op verzoek aanpassingen voor u kan maken! Onze collectie kettingen wordt voortduren aangevuld met de mooiste nieuwe exemplaren. Zit de perfecte gouden ketting er vandaag niet tussen? Kom dan binnenkort terug om te kijken naar de nieuwe modellen! 

 

Gouden dames ketting

Of het nu een cadeau is voor uzelf of voor een geliefde, een mooie gouden dames ketting is een geweldig geschenk! De kettingen van Baldev Juweliers kenmerken zich door traditionele vakmanschap en de hoge zuiverheid van het gebruikte edelmetaal. Heeft u liever een zilveren ketting? Die hebben wij ook in huis! Net als sierlijke gouden en zilveren ringen

 

Gouden heren ketting

Bent u op zoek naar een stoere, stevige gouden herenketting? Dan zit je ook goed! Wij hebben erg veel mooie, mannelijke exemplaren. Denkt u bijvoorbeeld aan een brede schakelketting of een machinaal kwaliteitsmodel. Onze hoogwaardige gouden kettingen kunnen uw persoonlijke presentatie een extra impuls geven!

 

 

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat