Geloofs sieraden

View as Grid List

Items 1-12 of 287 Products

Page
per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-12 of 287 Products

Page
per pagina
Set Descending Direction

Onze geloofssieraden

Geloofssieraden van het zuiverste edelmetaal

Welkom bij onze uitgebreide collectie geloofssieraden - een categorie gewijd aan zilveren en gouden hangers die diepgaande spirituele betekenis uitdragen. Bij onze juwelierswebshop vindt u een prachtige selectie van kruisjes, Ohm hangers en Mangalsutra kettingen die uw geloof en spiritualiteit op een elegante en verfijnde manier belichamen.

Hindoeïstische geloofssieraden

Onze Ohm hangers zijn geïnspireerd op het heilige Ohm-symbool uit het hindoeïsme en vertegenwoordigen het geluid van het universum - de oorsprong van alles. Elk Ohm hangertje is met precisie ontworpen om de essentie van spiritualiteit vast te leggen en is beschikbaar in zilver of goud. Draag dit krachtige symbool dicht bij uw hart en omarm het rustgevende en verlichtende gevoel die het met zich meebrengt.

Voor liefhebbers van de Indiase cultuur en tradities bieden wij prachtige Mangalsutra kettingen. Deze kettingen hebben een diepe betekenis binnen de hindoeïstische gemeenschap en worden vaak gedragen als een teken van het huwelijk. Onze Mangalsutra kettingen zijn verkrijgbaar in schitterend zilver en glinsterend goud en worden verrijkt met symbolen die staan voor liefde, toewijding en harmonie.

Christelijke geloofssieraden

Ontdek de betekenis van onze kruisjes die al eeuwenlang symbool staan voor het christelijke geloof. Elk kruisje in onze collectie is met vakmanschap vervaardigd en verkrijgbaar in zilver of goud.Of u nu op zoek bent naar een subtiel en ingetogen ontwerp of juist een gedetailleerd en opvallend stuk wilt dragen, wij hebben de perfecte kruis hanger die bij uw persoonlijke stijl past.

Kwaliteit en Toewijding: Onze Geloofssieraden Collectie

Elk van onze geloofssieraden is met de grootste zorg uitgekozen en vervaardigd om u te voorzien van hoogwaardige sieraden die uw spirituele reis accentueren. Of u nu een gelovige bent die uw toewijding wilt uiten of gewoon op zoek bent naar een prachtig stuk met een diepere betekenis, onze geloofssieraden zullen u zeker bekoren.

In het echt voelen en bekijken?

Ziet u een mooi sierraad maar twijfelt u nog? Kom dan gerust bij ons langs bij u juwelier in Amsterdam! Wij zijn u graag persoonlijk van dienst. Ook voor trouwsieraden en kindersieraden

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat