Armbanden

View as Grid List

Items 1-12 of 106 Products

Page
per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-12 of 106 Products

Page
per pagina
Set Descending Direction

 

Gouden Armbanden

Gouden armbandEen gouden armband

Een mooi geschenk! Of u nu een schitterende gouden armband aan uzelf cadeau doet of aan een geliefde, vriend of vriendin, een mooier geschenk is moeilijk te vinden! Een gouden armband is stijlvol en tijdloos. Of u nu kiest voor een klassiek model of juist voor een decoratieve, schitteren zal het! 

Waar komen gouden armbanden eigenlijk vandaan?

De armband kent zijn oorsprong ongeveer zevenduizend jaar geleden in het oude Egypte. Armbanden werden van allerlei materialen gemaakt, van metaal tot steen tot leer. In het begin kwam natuurlijk makkelijk vindbaar materiaal als Hout of steen vaak voor in armbanden. Later werd dit koper of brons en daarna begonnen de Chinezen met het produceren van gouden armbanden. Andere regio’s volgden zoals India. Er zijn ook Romeinse exemplaren gevonden. Vandaag de dag blijft de gouden armband onverminderd populair. Maar ook het aanbod blijft gelimiteerd. Goud was, is en blijft een zeldzaam edelmetaal. Bij ons vind u armbanden van goud of zilver van de hoogste kwaliteiten en in hoge zuiverheid! 

Bestel uw armband online bij Baldev Juweliers

Baldev is een authentieke, traditionele juwelier die zijn weg naar u ook via moderne wegen vindt. Let wel, de kwaliteit van handwerkte sieraden blijft desondanks vurig in stand. Koopt u een gouden armband bij Baldev online en wilt u hier aanpassingen aan laten maken? Dan is dit mogelijk bij de persoonlijke goudsmeden van Baldev juweliers! 
 

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat