Juwelier Amsterdam

Zoekt u naar een juwelier in Amsterdam, die u kan helpen bij het uitzoeken van een trouwring, zorgt voor een goed advies over edelmetalen en diamanten en die er vooral voor u is? Als juwelier hebben we een prachtig beroep, we mogen u helpen met het uitzoeken van sieraden en andere zeer waardevolle aankopen. We zijn ons van dit voorrecht bewust en zorgen er als juwelier in Amsterdam dan ook graag voor dat u zich bij ons volledig op uw gemak zal voelen.

Professionele juwelier in Amsterdam

We zijn een professionele juwelier in Amsterdam, iets dat u goed af kunt lezen aan de uitstekende merken die we voeren. Zoekt u naar een mooi horloge, een schitterend paar oorbellen of wellicht een van de bijzondere ringen? We zijn u graag van dienst met producten van de beste merken, waardoor u kiest voor niets minder dan de beste materialen. Tegelijkertijd houden we van een persoonlijke benadering en hebben we nog oprecht aandacht voor onze klanten. Wij luisteren als juwelier in Amsterdam naar uw wensen en voorkeuren en komen op basis daarvan naar voren met de sieraden die u direct zullen aanspreken, of die u direct in zou willen laten pakken.

Sieraden, goud en horloges zijn geld waard, wij kopen deze objecten in tegen eerlijke taxatie prijzen. Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en een mogelijke prijs te bespreken.

Ervaren juwelier met uitstekende service

Service is voor ons een zeer belangrijk woord, juist als juwelier in Amsterdam. In de stad gaat alles snel en wordt het al snel onpersoonlijk, iets waar wij graag tegenwicht aan bieden. We houden van een persoonlijke benadering en nemen uitgebreid de tijd om uw voorkeuren goed te leren kennen. Bent u op zoek naar een klassiek sieraad, een modern horloge of wilt u bijvoorbeeld goud kopen? We zijn u als juwelier in Amsterdam graag van dienst, dus kom langs in onze winkel of kijk online alvast rond om hiervan een idee te krijgen.

Keurstempels

14 karaat
18 karaat
22 karaat

Wij kopen in:

  • Meer dan alleen goud en zilver
  • Gouden en zilveren sieraden
  • Gouden en zilveren munten en baren
  • Antieke objecten en merksieraden
  • Zilver bestek
  • Edelstenen zoals diamant en saffier
  • Merk horloges; Rolex, Patek Phillipe, IWC Jaeger LeCoultre, Audemars Piguet, Omega.

Wij kopen ook diamanten met gratis vrijblijvende taxatie!

Heeft u een exclusief horloge?

Bel voor een prijs offerte!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat