Verlovingsring Amsterdam

Zoekt u naar een verlovingsring in Amsterdam? Bij Baldev vindt u niet alleen de mooiste ringen, we helpen u daarnaast graag met het uitzoeken en zorgen ervoor dat u kunt rekenen op niets minder dan het beste advies. Wist u bijvoorbeeld dat een witgouden verlovingsring in Amsterdam zorgt voor een moderne uitstraling, terwijl de geelgouden ring aan de andere kant meer geschikt is voor de klassieke stellen? Het onderscheid is subtiel, maar het zorgt voor een totaal andere uitstraling.

Diamanten verlovingsring kopen

Wilt u een mooie verlovingsring in Amsterdam kopen? Wij kunnen u onder andere meer vertellen over de diamanten ringen waar u voor kunt kiezen, desgewenst zelfs met diamant in de vorm van een hart. Bent u nog tot over uw oren verliefd en zoekt u niets minder dan het mooiste om u samen te verloven? Koop uw verlovingsring in Amsterdam en zorg ervoor dat u een prachtig paar ringen aankoopt, waarmee u uit kunt kijken naar de mooiste dag van jullie leven die eraan zit te komen.

Sieraden, goud en horloges zijn geld waard, wij kopen deze objecten in tegen eerlijke taxatie prijzen. Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en een mogelijke prijs te bespreken.

Verlovingsring in Amsterdam

Kom de verlovingsring in Amsterdam kopen bij ons in de winkel, of kijk online alvast naar de verschillende ringen en materialen om hier een idee van te krijgen. Gaat de voorkeur uit naar een geelgouden verlovingsring, een witgouden ring of wellicht een ring met diamant? Jullie bepalen zelf welke verlovingsring in Amsterdam jullie kiezen, wij zijn desgewenst van dienst met een advies op basis van jullie smaak en de beschikbare materialen. Als juwelier hebben we hier een uitgebreide ervaring mee, dus neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of kom eens langs om een schitterende ring uit te zoeken.

Keurstempels

14 karaat
18 karaat
22 karaat

Wij kopen in:

  • Meer dan alleen goud en zilver
  • Gouden en zilveren sieraden
  • Gouden en zilveren munten en baren
  • Antieke objecten en merksieraden
  • Zilver bestek
  • Edelstenen zoals diamant en saffier
  • Merk horloges; Rolex, Patek Phillipe, IWC Jaeger LeCoultre, Audemars Piguet, Omega.

Wij kopen ook diamanten met gratis vrijblijvende taxatie!

Heeft u een exclusief horloge?

Bel voor een prijs offerte!

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat