Sieraden Amsterdam

Zoekt u naar sieraden in Amsterdam? Wij zijn u er graag mee van dienst. Kies bijvoorbeeld voor onze Indiase sieraden, die een prachtige uitstraling hebben en daarnaast zorgen voor een bijzonder stuk cultuur. Bent u wel eens in India geweest, of wilt u daar graag meer over leren? Onze specialisten vertellen u graag meer over de cultuur van India en hoe men er daar met sieraden voor zorgt dat er een bijzondere uitstraling ontstaat. U vindt bij ons de Indiase sieraden in Amsterdam, maar daarnaast ook ringen, kettingen, horloges en diamanten met een andere stijl en vormgeving.

Prachtige sieraden van hoge kwaliteit

Al onze sieraden in Amsterdam zijn altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. We hebben een goede kennis van bijvoorbeeld goud en zilver, net als van andere edelmetalen. Dit helpt ons om een goede keuze te maken voor de verschillende sieraden, uiteraard in combinatie met bijvoorbeeld versieringen. Met name op de Indiase sieraden is er veel sprake van versieringen, al zijn de sieraden zelf gemaakt uit hoogwaardig 22 karaats goud. Zoekt u sieraden in Amsterdam en zoekt u daarbij naar de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sieraden, goud en horloges zijn geld waard, wij kopen deze objecten in tegen eerlijke taxatie prijzen. Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en een mogelijke prijs te bespreken.

Sieraden in Amsterdam kopen

Wilt u sieraden in Amsterdam kopen? Bekijk onze website om een idee te krijgen van de wijze waarop we werken en kom vervolgens gerust langs in onze winkel. We werken in het atelier aan bijvoorbeeld de reparatie van sieraden en zijn op die manier dagelijks bezig met goud, zilver, diamant en andere hoogwaardige materialen. We vertellen u graag meer over de sieraden in Amsterdam, of kunnen u helpen een geschikt sieraad uit te zoeken. Zoekt u naar een mooie ring of wellicht een nieuwe ketting voor uw geliefde? Wij zijn u er graag mee van dienst, uiteraard op basis van een persoonlijke benadering en oprechte interesse.

Keurstempels

14 karaat
18 karaat
22 karaat

Wij kopen in:

  • Meer dan alleen goud en zilver
  • Gouden en zilveren sieraden
  • Gouden en zilveren munten en baren
  • Antieke objecten en merksieraden
  • Zilver bestek
  • Edelstenen zoals diamant en saffier
  • Merk horloges; Rolex, Patek Phillipe, IWC Jaeger LeCoultre, Audemars Piguet, Omega.

Wij kopen ook diamanten met gratis vrijblijvende taxatie!

Heeft u een exclusief horloge?

Bel voor een prijs offerte!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat