Inkoop Horloges

Wilt u uw horloge te koop aanbieden? Wij kopen voornamelijk de luxere swiss made horloges. Denkt u aan Rolex, Audemars Piguet, Panerai, Breitling en meer! Wij doen ook altijd een vrijblijvende taxatie voor u! Bekijk hiernaast meer merken die wij verkopen en hieronder een aantal specifiekaties..

Sieraden, goud en horloges zijn geld waard, wij kopen deze objecten in tegen eerlijke taxatie prijzen. Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en een mogelijke prijs te bespreken.

Cartier;

Van een oude Tank vermeil tot een moderne Pasha, bijna alle modellen kopen wij in. Tevens kunt u ons sieraden en accessoires van Cartier verkopen.

Breitling;

Breitling heeft door de jaren heen een groot assortiment opgebouwd. Veelal zijn de Chronomat en de Colt modellen het populairst. Ook van Breitling kopen wij veruit alle modellen in.

Patek Philippe;

een heel mooi merk, waarvan vaak oude modellen te koop aangeboden worden. Neemt u gelieve contact op als u een Patek Philippe horloge wilt verkopen op 020-6922446. Wij zullen u graag van dienst zijn.

Jaeger-leCoultre;

Van dit merk kopen wij over het algemeen alle modellen. Horloges van Jaeger-leCoultre zijn vaak uitgerust met een handopwind mechaniek. Vaak worden deze ons aangeboden wanneer deze perongeluk te veel zijn opgedraaid waardoor het uurwerk vast komt te zitten. Helaas is dit een kostbare reparatie, wat voor velen soms de reden is om toch afscheid te nemen van het horloge. In dit soort gevallen kunt u het horloge ook aan ons aanbieden. De populairste modellen zijn van de Reverso en de Master series. Wij geven een voorkeur aan de modellen met een perpetual calendar functie. Van de Reverso serie zijn de modellen met een Duoface waardevoller dan een enkelvoudige wijzerplaat. Ook zijn de horloges van Jaeger-leCoultre uitgevoerd in rosegoud gewilder dan de stalen uitvoeringen. Heeft u een mooi exemplaar van een Jaeger-leCoultre met een mooie complicatie van een uurwerk? Zoals bijvoorbeeld een Memovox, Perpetual Calendar, Master Control, Reverso, Duoface, Powerreserve? Neemt u dan zeker contact met ons op voor een waarde.

Rolex;

Van dit merk kopen wij over het algemeen alle modellen.

IWC;

De Portugieser is wellicht wel het meest bekende model van IWC. Echter is IWC ook erg beroemd om zijn perpetual uurwerken, waar wij dan ook veel interesse voor hebben.

Overige merken;

Dit is na lange na niet het complete lijstje van de Zwitsere horloge merken. Maar u zult wel begrijpen dat wij interesse hebben voor de bekende horloge merken die hier nog niet genoemd zijn. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u een dergelijk horloge wilt verkopen.

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat