Horloges Amsterdam

Zoekt u naar horloges in Amsterdam, het liefst van een van de luxe merken zodat u met een prachtig accessoire over straat kunt? Wilt u er met de accessoires voor zorgen dat u een stijlvolle outfit draagt? Dan is het horloge daar uitstekend voor geschikt. Combineer de kleur en het materiaal van de band met bijvoorbeeld uw schoenen of de rest van uw outfit. Zoekt u naar een klassiek analoog horloge, of aan de andere kant naar een van de digitale horloges in Amsterdam? U bent bij ons aan het juiste adres, wij zijn u er graag mee van dienst.

Horloges van luxe merken

Uiteraard heeft u bij ons de keuze uit een aantal horloges van luxemerken in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan horloges van Orient en Prisma, waar diverse mannen graag mee worden gezien. Laat een echte liefhebber de Orient, Prisma of Olympic de horloges om uw arm herkennen, of zorg er met een Rolex voor dat u kiest voor niets minder dan het beste. Kom de horloges in Amsterdam bij ons in de winkel bekijken, of zorg ervoor dat u online inspiratie op kunt doen, voor een van de prachtige modellen die we verkopen.

Stijlvolle horloges in Amsterdam

We richten ons als juwelier graag op de stijlvolle horloges in Amsterdam, van goede kwaliteit. U kiest met een horloge niet alleen voor een functioneel element om uw arm, u zorgt daarnaast voor een stuk stijl en uitstraling. We kijken graag met u naar de grootte van de kast, het materiaal van de band en natuurlijk de uitstraling van de klok zelf. Op die manier gaan we samen door de verschillende horloges in Amsterdam, om op basis van uw specifieke wensen en voorkeuren het ideale horloge te vinden. Wenst u meer informatie? Kijk online rond, neem contact op of kom eens langs bij ons in Amsterdam.

Sieraden, goud en horloges zijn geld waard, wij kopen deze objecten in tegen eerlijke taxatie prijzen. Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en een mogelijke prijs te bespreken.

Keurstempels

14 karaat
18 karaat
22 karaat

Wij kopen in:

  • Meer dan alleen goud en zilver
  • Gouden en zilveren sieraden
  • Gouden en zilveren munten en baren
  • Antieke objecten en merksieraden
  • Zilver bestek
  • Edelstenen zoals diamant en saffier
  • Merk horloges; Rolex, Patek Phillipe, IWC Jaeger LeCoultre, Audemars Piguet, Omega.

Wij kopen ook diamanten met gratis vrijblijvende taxatie!

Heeft u een exclusief horloge?

Bel voor een prijs offerte!

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat