Graveren

Diamantpunt graveermachine

Met de diamantpunt graveermachine kunnen wij diverse stalen, gouden en zilveren producten graveren. Denk hierbij aan een naam of zin graveren in bestek, kindergeschenken, kinderbestek, aanstekers, sleutelhangers, plaatarmbanden, hangers en achterdeksel horloge. Ook is het mogelijk om een logo te graveren bij aanlevering van een duidelijke foto. De graveerkosten variëren en begint bij €10,-. Vaak is het mogelijk dat u het te graveren product dezelfde dag kunt ophalen. Neem contact met ons op via 020-6922446 en informeer naar de mogelijkheden.

Vingerafdruk reliëf diepte gravure

Wij kunnen voor u een vingerafdruk gravure maken op een hanger, ring of ander gewenste oppervlak. Wij kunnen de vingerafdruk afnemen, of u kunt zelf de vingerafdruk print aanleveren. Wij zullen deze dan inscannen, bewerken en 3D ingraveren op een hanger of ring. Hierbij een voorbeeld van een ring met daarop een vingerafdruk gravure.

Als voorbeeld ziet u hier een boekje van Monuta uitvaartwinkel. Hierop is een vingerafdruk gemaakt met inkt zogenaamd een “Golden Finger Print” om later op een hanger of ring te graveren. Wij hebben voor een klant deze ingescand, bewerk, en volledig in 3D reliëf op een gouden hart hanger gegraveerd. Wij kunnen voor u een vingerafdruk graveren vanaf €150.

Monogram of wapen gravures

Bij Baldev Juwelier kunt u ringen, hangers of armbanden laten maken met uw eigen monogram, familiewapen, of logo. Hieronder ziet u een monogram van de letters S-R-C. Hiervan wordt eerst een schets gemaakt, die vervolgens machinaal wordt geproduceerd in goud. De monogram (of logo) kan dan vervolgens op een ring of ander sieraad verwerkt worden.

Wij kunnen voor u ontwerpen, maar u mag ook zelf uw ontwerp aanleveren.

Naamplaat graveren

Wij kunnen voor u naamplaten van armbanden, kettingen of hangers graveren met verschillende lettertypes. Elke lettertype die in Words wordt ondersteund is mogelijk te graveren. Ook zijn symbolen als hartjes, ankers, sterretjes en lintjes mogelijk te graveren of uit te snijden.

Naamplaat graveren

Het is mogelijk om bij ons een persoonlijke naamketting te laten maken in het goud of zilver. U kunt kiezen uit een ruim aanbod lettertype. Ook is het mogelijk om een naamketting te laten maken in het Arabisch.

 

Tekstplaat

Het is mogelijk om bij ons tekstplaatjes op maat te laten maken voor plaatsing op bijvoorbeeld houten meubelen of bekers. Wij hebben onderstaande kist voorzien van vintage messing platen voor op de deksel en in de binnenkant van de houten kist. Bevestigd middels schroeven en kit. Wij kunnen de platen maken in elke gewenste maat en in de materialen goud/zilver/messing/koper. De tekstplaat kan in elke mogelijke vorm naar uw wens gemaakt worden.

 
Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat