Eigen sieraden ontwerpen en laten maken

Zoekt u een goudsmid voor het laten maken van sieraden naar uw eigen ontwerp in Amsterdam? Een droomsieraad of een sieraad ter herinnering? Dan bent u bij Baldev Juwelier in Amsterdam aan het juiste adres. Wij maken uw sieraden met hoge kwaliteit materialen, passie en pure ambacht. Bij ons zijn de mogelijkheden groot. Het is mogelijk om o.a. uw eigen ontworpen ring, hanger, ketting of armband te laten maken. Wellicht wilt u ook een specifiek gravure erin laten zetten. Ook is het mogelijk om het sieraad met uw eigen ‘oud’ goud te laten maken. Wij kunnen u ook helpen en adviseren bij het ontwerpproces.

1. Het ontwerpproces

Tijdens het ontwerpproces worden verschillende zaken besproken. Hierin wordt o.a. het ontwerp goed besproken en wordt er vastgelegd in welk materiaal u het sieraad wilt laten maken. Het is ook mogelijk om het sieraad in uw eigen goud of zilver te laten maken. Wij kunnen ook stenen plaatsen in sieraden. Afhankelijk van uw budget kunt u kiezen voor zirkonen of echte edelstenen. Wij beschikken over een grote collectie edelstenen waar u uit kunt kiezen voor het vervaardigen van uw sieraad. Om het nog persoonlijker te maken kunnen wij ook een gravure plaatsen, hiervoor beschikken wij over een professionele diamant gravure apparaat.

2. Productieproces in ons eigen goudsmid atelier

Zodra het ontwerp vast staat gaat onze goudsmid uw sieraad maken. Wij beschikken over professioneel apparatuur, kennis, ervaring en vakmanschap om uw dromen waar te maken. Het maken van uw persoonlijke sieraad kan 1 tot 2 weken in beslag nemen, afhankelijk van de opdracht. Hieronder ziet u een voorbeeld van een ring die wij gemaakt hebben naar het ontwerp van de klant.

The Lion King Ring

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat