<
>

Dames ring 22 karaat

€ 400,00
In stock
Product Code
Dames-ring-22-karaat-542
Sieradenverzekering
Sieradenverzekering
Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie
14 dagen retour
14 dagen retour

Naam: Gouden dames ring 

Materiaal: 22 karaat goud

Afmeting: 11,7 mm breedte top ring

Ringmaat: 15,25/48

Unieke sieraden

Baldev Juwelier heeft een unieke in-house collectie aan damessieraden die u niet elders zult vinden. Vindt u online niet de ring voor dames die u zoekt? kom dan zeker langs voor een uitgebreidere collectie in de winkel. Ook kunnen wij op maat, naar uw eigen wensen en smaken een ring in goud of zilver voor u maken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een bestaande ringen aan te passen door er bijvoorbeeld een kleursteen te plaatsen of een initiaal graveren.  

Wij waarborgen de hoogste goud kwaliteit, Al onze sieraden zijn nieuwongebruiktongedragen en gemaakt van 22 karaat goud. Onze collectie bestaat enkel uit unieke stuks. Deze zult u daarom ook nergens anders treffen. Daarnaast behoren onze Indiase sieraden tot de top van de wereld. Daarom krijgt u de nieuwste collectie 22 karaats gouden Indiase sieraden te zien. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Juweliers en Uurwerken vereniging. Wij zijn International Gemological Institute Diamond specialist.

Goud verkopen? Neem een kijkje op onze inkooppagina. Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot kinderringen? Wij horen graag van u! Wij zullen uw email zo snel mogelijk beantwoorden, als het spoed heeft geef dan gerust even een belletje, dat gaat namelijk sneller!complete-logo-6

More Information
Product Name Dames ring 22 karaat
Soort sieraad Indiase sieraden, Ringen, Trouw sieraden, Verloving sieraden, Verlovingsring
Karaat 22 karaat
Kleur steen Rood
Materiaal Goud
Voor wie Dames
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat