Baldev Juwelier op BNR Nieuwsradio. Baldev Juwelier is een betrouwbare adres voor uw zaken omtrent goud, zilver, diamanten en horloges. Bij Baldev Juwelier kunt u terecht voor; - de verkoop van uw oude goude sieraden (ook bezet met diamanten, smaragd, saffier en andere edelstenen) - de verkoop van uw horloge (Rolex, Breitling Cartier, Jaeger-le-Coulte, Audemars Piguet, Patek Philippe, etc.) - voor de aankoop of verkoop van beleggingsgoud - ook om uw horloge of auto te verpanden. 

Baldev Juwelier, zoals gehoord op BNR Nieuwsradio.

Baldev Juwelier is het betrouwbare adres voor al uw zaken omtrent goud, zilver, diamanten en horloges. Wij kopen in:

 • Goudbaren en zilverbaren
 • Gouden en zilveren sieraden
 • Gouden en zilveren munten
 • Antieke objecten en merksieraden
 • Zilver bestek
 • Edelstenen zoals diamant en saffier
 • Merk horloges

Veel van deze objecten kan u ook aan ons verpanden. Het is ook mogelijk andere waardevolle objecten aan ons te verpanden, zoals bijvoorbeeld auto's.

 

Heeft u interesse in een sieraad of wilt u iets aan ons verkopen? Dan kunt u langs komen. Zo kunt u een sieraad ook in de winkel komen bekijken. Telefonisch of via mail kunt u natuurlijk ook met ons contact op nemen!

In- en verkoop van goudbaren.

Bij Baldev Juwelier kunt u terecht voor de aankoop van gecertificeerde fijngoud baren van Umicore. Wij leveren deze in gewichten van 1, 2.5, 5, 10, 20, 50, 100, 250 en 1000 gram.

Meest populair is de 100 gram Umicore fijngoud plaat. Wij leveren onze baren altijd met certificaat.

Ter voorbeeld: 26-jan-2023, 100 gram baar, verkopen wij aan u voor €5.820,- Voor overige volumes neemt u contact op (vraag naar dhr. Dhiraj).

Onder de dagelijkse wisselende marktomstandigheden proberen wij u deze kostbare metalen altijd tegen de best mogelijke prijs te leveren.

Al ruim 45 jaar betrouwbaar!

Al meer dan 45 jaar bedient Baldev Juwelier in Amsterdam een brede klantengroep. Baldev Juwelier heeft service hoog in het vaandel staan waardoor wij onze klanten vaak terug zien. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op!

Discretie is een belangrijk aspect in ons vak, uw privacy is bij ons volledig beschermd.

Ervaren in-house specialisten.

Wij beschikken over eigen in-house gediplomeerde specialisten die uw kostbare (Rolex) horloge, goud, gouden sieraden en diamanten terstond kunnen taxeren. Ze beschikken de actuele marktprijzen en zijn up to-date over de dagwaarde van speciale horloges als

 • Cartier
 • Audemars Piguet
 • Jaeger-le-Coultre
 • Patek Philippe
 • En meer.
Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en een mogelijke prijs te bespreken.

 

Als hoogste bieder getest door VARA KASSA.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan kunnen wij u met trots vertellen dat Baldev Juwelier in het consumentenprogramma KASSA van BNNVARA tijdens een in undercover uitgevoerde test als hoogste bieder voor goud inkoop uit de bus is gekomen. Dus voor u als consument is dat alvast een goed teken! Bij ons bent u aan het juiste adres en kan u met gerust hart binnen lopen.

https://www.bnnvara.nl/kassa/videos/287050

 

                                                                                    

 

 

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat