Baldev Juwelier op BNR Nieuwsradio.  Baldev Juwelier is een betrouwbare adres voor uw zaken omtrent goud, zilver, diamanten en horloges. Bij Baldev Juwelier kunt u terecht voor;  - de verkoop van uw oude goude sieraden (ook bezet met diamanten, smaragd, saffier en andere edelstenen)  - de verkoop van uw horloge (Rolex, Breitling Cartier, Jaeger-le-Coulte, Audemars Piguet, Patek Philippe, etc.)  - voor de aankoop of verkoop van beleggingsgoud  - ook om uw horloge of auto te verpanden. 

Baldev Juwelier op BNR Nieuwsradio.

Baldev Juwelier is de betrouwbare adres voor uw zaken omtrent goud, zilver, diamanten en horloges. Bij Baldev Juwelier kunt u terecht voor;

- de verkoop van uw oude gouden sieraden (ook bezet met diamanten, smaragd, saffier en andere edelstenen)

- de verkoop van uw horloge (Rolex, Breitling Cartier, Jaeger-le-Coulte, Audemars Piguet, Patek Philippe, etc.)

- voor de aankoop of verkoop van beleggingsgoud 

- ook om uw horloge of auto te verpanden.

Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en een mogelijke prijs te bespreken.

 

 

In- en verkoop van beleggingsgoud.

Bij Baldev Juwelier kunt u terecht voor de aankoop van gecertificeerde fijngoud baren van Umicore. Wij leveren deze in gewichten van 1, 2.5, 5, 10, 20, 50, 100, 250 en 1000 gram.

Meest populair is de 100 gram Umicore fijngoud plaatje met certificaat.

Ter voorbeeld: 26-jan-2023, 100 gram baar, verkopen wij aan u voor €5.820,- Voor overige hoeveelheden neemt u contact op (vraag naar dhr. Dhiraj).

Onder de dagelijkse wisselende marktomstandigheden proberen wij u tegen de best mogelijke prijs te leveren. Neem contact op, bel 020-6922446  

 

45 jarig Jubileum.

Nu al meer dan 45 jaar bedient Baldev Juwelier in Amsterdam een brede klantengroep. Baldev Juwelier heeft service hoog in het vaandel staan waardoor wij onze klanten weer graag terug zien.

Discretie is een belangrijk aspect in ons vak, uw privacy is volledig beschermd bij ons.  

 

Betrouwbare in-house specialisten.

Wij beschikken over eigen in-house gediplomeerde specialisten die uw kostbare (Rolex) horloge, goud sieraden en diamanten terstond kunnen taxeren. Ze beschikken de actuele marktprijzen, zijn up to-date over de dagwaarde van speciale horloges als Rolex, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Jaeger-le-Coultre en Patek Philippe.

Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en misschien zelf alvast een mogelijke prijs te bespreken.

 

Als hoogste bieder getest door VARA KASSA.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan kunnen wij u met trots vertellen dat Baldev Juwelier in het consumentenprogramma KASSA van BNNVARA tijden een in undercover uitgevoerde test als hoogste bieder voor goud inkoop uit de bus zijn gekomen. Dus voor u als consument is dat alvast een goed teken! Bij ons bent u aan het juiste adres en komt u met een gerust hart.

https://www.bnnvara.nl/kassa/videos/287050