Trouwring Amsterdam

Zoekt u een trouwring in Amsterdam, om uw aanstaande partner mee ten huwelijk te vragen? U heeft de keuze uit tal van materialen en vormgevingen, iets waarin we u graag wegwijs maken. Zoekt u bijvoorbeeld naar een klassieke uitstraling, of aan de andere kant naar een ring die juist goed past binnen het moderne huwelijk? De verschillen zijn vaak subtiel, maar het onderscheid is wel degelijk aanwezig. Wij helpen u als ervaren juwelier de juiste trouwring in Amsterdam uit te zoeken, zodat uw aanstaande partner daar absoluut geen nee tegen kan zeggen

Diamanten trouwring in Amsterdam

Bent u op zoek naar een trouwring in Amsterdam waarmee u uw onmetelijke liefde voor uw partner uit kunt drukken? Denk dan zeker eens aan een diamanten trouwring, bijvoorbeeld met een diamant in de vorm van een hart. Vrouwen houden van prachtige ringen, maar nog meer van ringen met daarop een mooie diamant. Wilt u een verpletterende indruk maken met de trouwring in Amsterdam? Wij laten u graag de mooiste ringen zien, waar u zelf een keuze uit kunt maken om bijvoorbeeld rekening te houden met uw budget of uw gevoel voor smaak en stijl.

Sieraden, goud en horloges zijn geld waard, wij kopen deze objecten in tegen eerlijke taxatie prijzen. Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en een mogelijke prijs te bespreken.

Trouwring in Amsterdam kopen

Wilt u uw trouwring in Amsterdam kopen, of bent u daarvoor op zoek naar een ervaren juwelier die u op basis van uw wensen en voorkeuren kan helpen met het uitzoeken van geschikte modellen? Baldev is uw specialist in Amsterdam, wij weten alles over edelmetalen en diamanten en hielpen tal van stellen aan een mooie set trouwringen. Wij helpen u de trouwring in Amsterdam uit te zoeken, waarmee u de basis legt voor een spetterend huwelijk waar u een leven lang van kunt genieten. Benieuwd naar de trouwringen? Kijk hier online alvast naar, of kom bij ons langs in Amsterdam om samen met onze specialisten op zoek te gaan.

Keurstempels

14 karaat
18 karaat
22 karaat

Wij kopen in:

  • Meer dan alleen goud en zilver
  • Gouden en zilveren sieraden
  • Gouden en zilveren munten en baren
  • Antieke objecten en merksieraden
  • Zilver bestek
  • Edelstenen zoals diamant en saffier
  • Merk horloges; Rolex, Patek Phillipe, IWC Jaeger LeCoultre, Audemars Piguet, Omega.

Wij kopen ook diamanten met gratis vrijblijvende taxatie!

Heeft u een exclusief horloge?

Bel voor een prijs offerte!

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat