Goudsmid Amsterdam

Zoekt u een goudsmid in Amsterdam, waar u zowel met goud als zilver terecht kunt om dit te kopen of verkopen? Wij zijn u er graag mee van dienst, op basis van een uitgebreide expertise en ruime ervaring. We weten als geen ander hoe we goud op waarde kunnen schatten en zorgen voor scherpe prijzen voor het goud dat u bij ons kunt kopen. Wilt u uw kapitaal onderbrengen in goud, of juist contact met een goudsmid in Amsterdam om een gouden horloge of een ander sieraad aan te bieden?

Goud en zilver verkopen

We kunnen u als goudsmid in Amsterdam onder andere van dienst zijn met de inkoop van goud en zilver. We hebben een uitgebreide ervaring met de inkoop hiervan, of kunnen de sieraden voor u belenen. Wat dat betreft kunnen we u op tal van manieren van dienst zijn. Heeft u geld nodig in ruil voor sieraden en wilt u deze verkopen of belenen? Als goudsmid in Amsterdam schatten we de sieraden eerlijk voor u op waarde en kopen we deze in, of kunnen we u aan de andere kant van dienst zijn met de verkoop van goud.

Sieraden, goud en horloges zijn geld waard, wij kopen deze objecten in tegen eerlijke taxatie prijzen. Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en een mogelijke prijs te bespreken.

Goud kopen bij een goudsmid in Amsterdam

Wilt u juist goud kopen bij een goudsmid in Amsterdam? Wij kunnen u van dienst zijn met 100 gram goud, 50 gram goud of een ander gewicht waar u naar op zoek bent. Wilt u een kleine hoeveelheid goud kopen, of wilt u juist een behoorlijk kapitaal omzetten naar goud om de waardevermindering als het gevolg van de inflatie te beperken? Neem contact op, wij vertellen u als goudsmid in Amsterdam graag meer over de mogelijkheden. Daarnaast bent u in Amsterdam van harte welkom en zal een van onze specialisten u persoonlijk benaderen bij de koop of verkoop van sieraden.

Keurstempels

14 karaat
18 karaat
22 karaat

Wij kopen in:

  • Meer dan alleen goud en zilver
  • Gouden en zilveren sieraden
  • Gouden en zilveren munten en baren
  • Antieke objecten en merksieraden
  • Zilver bestek
  • Edelstenen zoals diamant en saffier
  • Merk horloges; Rolex, Patek Phillipe, IWC Jaeger LeCoultre, Audemars Piguet, Omega.

Wij kopen ook diamanten met gratis vrijblijvende taxatie!

Heeft u een exclusief horloge?

Bel voor een prijs offerte!

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat