Gouden Sieraden

Gouden Sieraden van Baldev

Goud is het edelmetaal dat de drager zowel schoonheid, kleur en contrast schenkt. Gouden sieraden in Nederland zijn vaak gemaakt van 14 karaat goud. Bij Baldev Juweliers in Amsterdam bieden wij behalve de mooiste 14 karaat gouden sieraden ook in 18 en 22 karaat gouden sieraden aan. Wij hebben voor u een ruim assortiment gouden sieraden in de aanbieding. Van gouden armbanden en ringen tot gouden kettingen voor zowel dames als heren! 

Gouden sieraden zijn behalve erg mooi ook zeer waardevast. 

Gouden Armband

Baldev is een juwelier in Amsterdam Oost met een sterke passie voor goud. Deze passie zie je zeker terug in de hoogwaardige kwaiteit van onze gouden armbanden. Wij houden ons al generaties lang als goudsmid traditioneel bezig met het vervaardigen van de mooiste gouden ringen, gouden armbanden en kettingen.

Gouden ring

Bent u op zoek naar een gouden ring die goed past bij uw mooiste kleren? Zoekt u een 22 karaat gouden ring gemaakt door de beste Indiase goudsmeden? Wij hebben deze mooie gouden sieraden in ons assortiment! Naast de moderne 14, 18 of 22 karaat gouden ring bieden wij ook de nu geliefde vintage gouden ring aan. 

Gouden ketting

Wij bieden een uiteenlopende collectie kettingen aan. Of u nu op zoek bent naar een subtiele en dunne 14 karaat gouden ketting of een stevige, dikkere 22 karaat gouden ketting, Baldev juweliers heeft het voor u in huis! Onze kettingen hebben verschillende looks en stralen klasse uit. Kijk in de shop of u de gouden ketting ziet die bij u past! 

Goudsmid Amsterdam

Baldev is naast juwelier ook een zeer ervaren goudsmid. Wij helpen u dan ook graag met reparaties en aanpassingen aan uw gouden sieraden. Onze goudsmid bevindt zich bij Baldev Juweliers in het pand in Amsterdam Oost. 

Online bestellen bij Baldev juweliers

U heeft die mooie 22 karaat gouden armband of die schitterende gouden ring in uw winkelmandje geplaatst en nu wilt u uw nieuwe pronkstuk natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. 

Bestelt u uw nieuwe sieraden direct online? Dan zorgen wij ervoor dat uw aanwinst direct en volledig verzekerd naar u toe komt! Vind u het per post toch nog een beetje eng? Dan kan u uw sieraad altijd persoonlijk komen afhalen in onze juwelier in Amsterdam Oost. 

 

 

 

Heeft u oude sieraden thuis liggen die niet meer gebruikt worden? Heeft u sieraden uit een erfenis die u niet meer aanspreken? U kunt dan uw sieraden aan ons verkopen. Op de zaak taxeren wij uw goud vrijblijvend. U kunt bij ons gouden sieraden, munten, baren, tanden, zilveren sieraden, bestek, horloges (o.a. Rolex, Cartier) en diamanten verkopen.

Werkwijze; Aan de balie kijkt u mee met de toets. De keurtekens worden met een loep bekeken, eventueel op een toetssteen getest en afgewogen aan de balie. Direct wordt de prijs voor u berekend en u krijgt meteen volledig contant geld. U hoeft niet te wachten voor bank overschrijvingen. U hoeft niks van ons terug te kopen. Wij werken met weegschalen van Sartorius en Mettler geijkt door Verispect (Ijkwet;Stb. 2006, 137).

Whatsapp chat Whatsapp chat
Whatsapp chat Whatsapp chat