Edelstenen Amsterdam

U vindt bij Baldev de mooiste edelstenen in Amsterdam, waarmee we graag zorgen voor een hoogwaardig aanbod van sieraden. Zoekt u heel specifiek naar bepaalde edelstenen, of wenst u zich graag wegwijs te laten maken en bent u benieuwd naar wat er zoal beschikbaar is? We vertellen u hier graag meer over, op basis van onze uitgebreide ervaring met edelstenen in Amsterdam. We kennen de verschillende materialen en de bewerkingen, waardoor we u goed kunnen adviseren over het gebruik hiervan in verschillende sieraden die u kunt dragen.

Vedische edelstenen in Amsterdam

We zijn bijvoorbeeld bijzonder trots op de Vedische edelstenen in Amsterdam, die u bij ons in de winkel kunt komen bekijken. Het gaat om een breed assortiment echte navratna jyotische edelstenen. U komt deze niet zomaar overal tegen, waarmee we zorgen voor een bijzonder assortiment dat beantwoordt aan de behoefte aan hoge kwaliteit van veel van onze klanten. Kom de edelstenen in Amsterdam zelf bekijken om daar een goed beeld van te krijgen. We laten u de stenen graag zien, bijvoorbeeld in combinatie met de verschillende sieraden die u om uw armen, handen en hals kunt dragen.

Sieraden, goud en horloges zijn geld waard, wij kopen deze objecten in tegen eerlijke taxatie prijzen. Wij leveren ook vrijblijvende taxaties. Neem meteen contact op om een afspraak te maken en een mogelijke prijs te bespreken.

Edelstenen en sieraden

Edelstenen en sieraden hebben een bijzondere band, ze kunnen elkaar prachtig versterken. We presenteren u graag een uitgebreid aanbod edelstenen in Amsterdam, waarmee we ervoor zorgen dat u een prachtige kleur kunt toevoegen aan een sieraad, of waarmee u er letterlijk voor zorgt dat het een schitterend geheel zal zijn. Wat uw voorkeur ook heeft, we vertellen u graag meer over de edelstenen in Amsterdam en hoe ze zorgen voor een stijlvol geheel. Benieuwd naar de bijzondere edelstenen in onze collectie? Lees online meer over onze werkwijze, neem contact op of kom bij ons langs in de winkel om ze zelf te kunnen bewonderen.

Keurstempels

14 karaat
18 karaat
22 karaat

Wij kopen in:

  • Meer dan alleen goud en zilver
  • Gouden en zilveren sieraden
  • Gouden en zilveren munten en baren
  • Antieke objecten en merksieraden
  • Zilver bestek
  • Edelstenen zoals diamant en saffier
  • Merk horloges; Rolex, Patek Phillipe, IWC Jaeger LeCoultre, Audemars Piguet, Omega.

Wij kopen ook diamanten met gratis vrijblijvende taxatie!

Heeft u een exclusief horloge?

Bel voor een prijs offerte!