Baume & MercierHier vindt u onze kwaliteitshorloges van het gerenomeerde merk Baume & Mercier. Wij bieden enkel de mooiste exemplaren! Zou u het Baume & Mercier model graag in het echt willen zien dan kan u bij ons op lokatie langskomen. Onze experts staan voor u klaar!

We can't find products matching the selection.

Baume & Mercier

Een uitzonderlijk mooi en eigen horloge. Met een Baume & Mercier horloge komt u zeker goed voor de dag! 

Baume & Mercier horloges vinden hun oorsprong in Zwitserland. In 1830 begonnen de broers Lousi-Victor en Celestin Baum een zaak in de horloge handel. Dit ging de broers voor de wind en ze werden snel een grote speler op de international markt. In 1980 ging de toenmalige eigenaar, William Baum, een partnerschap aan met Paul Mercier waardoor Baume & Mercier daadwerkelijk ontstond. Deze geschiedenis heeft zich voortgezet tot vandaag. Ook vandaag zijn er nog nieuwe Baume & Mercier horloges te verkrijgen. Maar wat is er nog mooier dan een nieuwe Baume & Mercier horloge? Juist een authentieke oude, een horloge beladen met geschiedenis en uniek doordat er nog maar weinigen van zijn.

Nu zijn deze horloges met gepaste regelmaat bij ons beschikbaar. Maar mocht er nou geen mooi exemplaar op deze pagina staan dan raden wij u aan contact met ons op te nemen, dan gaan wij ons best doen u toch te helpen! Wij hebben verschillende contacten waar wij mogelijk alsnog een mooi Baume Mercier exemplaar vandaan zouden kunnen halen. Hiernaast kunnen wij u mogelijk alternatieven bieden zoals een Rolex horloge.