Breitling horloge polijsten

U heeft een prachtige Breitling horloge, maar helaas krassen? Door het dagelijks dragen of een ongelukje kan het gebeuren dat uw dierbaar horloge krassen of deukjes heeft opgelopen. Gelukkig kunnen wij uw horloge nagenoeg weer in nieuw staat brengen. Wij zijn gespecialiseerd in het deskundig verwijderen van krassen en deuken zonder dat u deze terug ziet, of dat er oneffenheden in het oppervlak achter blijven. Niet elke polijster is in staat of levert zulk nauwkeurig werk af. Wij begrijpen uw liefde voor uw Breitling en gaan met dezelfde liefde uw horloge polijsten, zodat er niet meer gezien kan worden dat het horloge ooit gepolijst is geweest.

Hieronder ziet u een typisch voorbeeld van hoe een Breitling horloge er uit kan zien na jaren gedragen te hebben. Wanneer wij elke stukje oppervlakte met de uiterste precisie behandelen, kunnen wij uw horloge in nagenoeg nieuwstaat terugbrengen.

Natuurlijk moet iedere schade individueel beoordeeld worden en bekeken worden wat er technisch mogelijk is. Graag bespreken wij dit met u persoonlijk door. Uw horloge wordt in ons eigen atelier in Amsterdam behandeld, wij besteden dit niet uit. De werkzaamheden nemen een dag tot een week in beslag, afhankelijk van de benodigde werkzaamheden. De werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden zijn;

  • Breitling band van staal/goud polijsten (lichte krassen)
  • Breitling band van staal/goud krassen verwijderen en polijsten (lichte krassen tot diepe krassen)
  • Breitling band van staal/goud zwaar polijsten (extreem diepe krassen, deuken en schade)
  • Breitling rand/lunette/bezel polijsten, krassen verwijderen, deuken verwijderen

Wij polijsten ook andere luxe merk horloges voor dames en heren, zoals Rolex horloges en Cartier horloges.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 020-6922446, of kom langs voor een persoonlijk advies gesprek over het polijsten van uw geliefde Breitling horloge.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat